Meciul zilei – 28.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 28 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Coritiba vs Cruzeiro (28.06.2015) – ora 22:00
meciul zilei2Coritiba si Cruzeiro vor oferi astazi de la ora 22:00 unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei. Partida face parte din cea de-a noua etapa a campionatului brazilian, iar balanta cotelor este foarte echilibrata, asa cum se anunta si partida de altfel.
Coritiba Cruzeiro
Coritiba este una dintre verigile slabe ale acestui debut de sezon, dovada ca si-a trecut in cont o singura victorie, un egal si sase infrangeri pana acum. Cu patru puncte in dreptul lor, dar si un golaveraj modest, 6-12, Coritiba este pe locul 18 din 20, fiind una dintre candidatele la evitarea retrogradarii. Singura victorie de pana acum a gazdelor a venit chiar pe teren propriu, 2-0 cu Gremio. Pe de alta parte, Cruzeiro vine la acest joc cu un moral ceva mai buna. Oaspetii reusisera sa lege o serie de trei victorii la rand, insa apoi a venit esecul din etapa trecuta, 0-1 cu Chapecoense-SC. Astfel, echipa se afla la ora actuala pe pozitia a 11-a in Brazilia Serie A, cu zece puncte si un golaveraj de 9-8. O victorie i-ar putea urca pe oaspeti cel putin o pozitie in clasament.
Pariuri – Coritiba vs Cruzeiro
Info pariuri sportive Sub 2.5 goluri @ 1.50

  • Mizam pe maxim doua reusite in acest duel, dat fiind faptul ca ambele tabere au ceva probleme la nivel ofensiv, in special echipa gazda dupa cum o arata si cifrele prezentate mai sus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!