Pariul zilei – 28.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 28 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Valerenga vs Bodo/Glimt (28.06.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Pentru astazi la pariul zilei am ales o cota foarte atractiva, insa si pariul e putin riscant dupa parerea noastra, deoarece Valerenga este intr-o oarecare scadere de forma. Totusi n-ar trebui sa aiba probleme in fata penultimei clasate, Bodo/Glimt.
Valerenga Bodo/Glimt
Valerenga este in acest sezon una dintre formatiile solide din Norvegia Tippeligaen, insa echipa vine dupa doua rezultate modeste, un egal si un esec, pierzand contactul cu liderul Rosenborg. La ora actuala gazdele sunt pe trei, cu 24 de puncte, iar o victorie astazi i-ar duce la sase puncte in spatele liderului. Golaverajul de 28-20 este unul de admirat, cu un atac impresionant, dar o defensiva modest. Bodo/Glimt se afla la polul opus in acest moment, pe locul 15, penultimul din clasament, dupa cum spuneam. Echipa si-a trecut in cont doua victorii, doua remize si nu mai putin de noua infrangeri pana acum, iar cu opt puncte in dreptul ei se afla la cinci lungimi de zona salvatoare. Un singur punct au oaspetii peste lanterna rosie, Sandefjord.
Pariuri Valerenga vs Bodo/Glimt
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 2.05

  • Ne asteptam ca diferenta mare dintre cele doua tabere sa se vada si pe tabela de marcaj, iar Valerenga sa isi arate superioritatea inca din prima repriza a meciului.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!