Meciul zilei – 28.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 28 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Portugalia vs Chile (28.06.2017) – ora 21:00
meciul zilei2Portugalia si Chile este evenimentul principal programat astazi in lumea fotbalului. Cele doua sunt protagonistele primei semifinale de la Cupa Confederatiilor, iar lovitura de start este programata la ora 21:00.
Portugalia
Chile
Portugalia a castigat grupa din care a facut parte, adunand sapte puncte din noua posibile, la fel ca Mexic, doar ca a dispus de un golaveraj mai bun. Lusitanii sunt intr-o forma buna si cu siguranta tintesc al doilea trofeu in decursul unui an de zile, asta dupa ce vara trecuta au triumfat la EURO 2016 in Franta.Chile a adunat cinci puncte intr-o grupa cu Australia (1-1), Germania (1-1) si Camerun (2-0), terminand pe pozitia secunda. Campioana Americii de Sud nu a castigat niciodata in fata Portugaliei pana acum in doua meciuri directe. Ultimul a fost un amical in 2011, incheiat la egalitate, scor 1-1.
Pariuri – Portugalia vs Chile
Info pariuri sportive 1X @ 1.36

  • Mergem pe mana portughezilor diseara, acestia aratand mult mai bine in cadrul competitiei pana acum, plus ca au un lot ceva mai puternic. Daca vreti o cota mai mare, puteti merge pe faptul ca Portugalia se califica.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,