Pariul zilei – 28.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 28 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Linfield vs La Fiorita (28.06.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Astazi ne-am orientat catre preliminariile Champions League cand vine vorba de pariul zilei. Mai exact, Linfield si La Fiorita se intalnesc de la ora 21:45, nord-irlandezii fiind mari favoriti. Cota noastra este de 1.50 astazi.
Linfield
La Fiorita
Linfield vine dupa aproape doua luni fara activitate, insa a incheiat in stil mare campionatul din Irlanda de Nord, realizand eventul. Echipa are un lot mult mai puternic fata de adversara din San Marino, iar acest lucru ar trebui sa se vada fara prea mari probleme si pe tabela de marcaj diseara. De partea cealalta a baricadei o avem pe La Fiorita, campioana din San Marino. Echipa vine dupa o luna si opt zile fara meci oficial si este vazuta cu sansa a doua in aceasta deplasare. Echipa de amatori are o cota in jur de 17.00 pentru victorie, asa ca nu emite pretentii prea mari intr-un astfel de joc.
Pariuri – Linfield vs La Fiorita
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri in r2 @ 1.50

  • Ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua tabere sa se vada destul de clar, mai ales in repriza secunda. Mergem pe cel putin doua goluri dupa pauza, la o cota numai buna de incercat.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!