Meciul zilei – 28.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

Club Brugge vs Grasshoppers (28.08.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante dueluri ale play-off-ului Europa League le va pune fata in fata pe Club Brugge (Belgia) si Grasshoppers (Elvetia). Partida va avea loc joi seara de la ora 22:00, iar belgienii sunt favoriti la calificarea dupa ce s-au impus cu 2-1 in deplasarea de acum o saptamana.
Club Brugge Grasshoppers
Club Brugge vine dupa un sezon in care a incheiat a treia in Belgia dupa rivalele Anderlecht si Standard Liege. Anul acesta gazdele tintesc mai sus. Au inceput bine, insa sunt intr-o oarecare scadere de forma, tinand cont ca au doar un succes in precedentele patru meciuri oficiale. Club Brugge are o cota de 1.50 pentru victorie in oferta bet365. Pe de alta parte, Grasshoppers este una dintre formatiile de top ale Belgiei, insa se afla la un pas de eliminare. Echipa vine dupa victoria din Cupa Elvetiei din weekend, 2-0 in deplasare cu Vedeggio Calcio. Doar doua succese au bifat oaspetii in primele zece partide oficiale disputate sezonul acesta in toate competitiile. Grasshoppers a fost eliminata din UCL de Lille,3-1 la general.
Pariuri Club Brugge vs Grasshoppers
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Club Brugge si-a aratat superioritatea fata de formatia elvetiana si in tur, chiar in deplasare, iar joi seara pe teren propriu ne asteptam la un nou succes al belgienilor, cota fiind una acceptabila.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,