Pariuri Sportive – Villarreal vs FC Astana – 28.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Villarreal vs FC Astana (28.08.2014) – ora 21:45
Villarreal se prezinta la acest meci ca si calificata in grupele Europa League, permitandu-si chiar sa menajeze unii jucatori de baza. Spaniolii vor da piept cu FC Astana, echipa din Kazakhstan fara sanse reale de a merge mai departe dupa rezultatul din tur, 3-0 pentru Villarreal in Kazakhstan.
Villareal FC Astana
Gazdele acestui joc sunt mari favoriti la toate agentiile de pariuri online si nu numai, cu cote sub 1.20 pentru victorie. Villarreal a bifat doua victorii in doua meciuri oficiale, incepand si noul sezon de La Liga cu dreptul. Nici in amicale nu s-au miscat rau cei de la Villarreal, pierzand un singur joc din opt disputate vara aceasta. Atat atacul, cat si defensiva, sunt intr-o forma remarcabila. FC Astana vine la acest meci dupa cateva rezultate modeste, insa are avantajul meciurilor oficiale in picioare. Ce-i drept diferenta dintre ea si Villarreal s-a vazut si in tur, iar acum kazacii vin in Spania doar in excursie. O singura victorie au oaspetii in precedentele cinci meciuri oficiale. Acestia au eliminat-o pe mai bine cotata, AIK Stockholm in runda precedenta a preliminariilor.
Pariuri Villarreal vs FC Astana
Info pariuri sportive: Villarreal -1.5 HA @ 1.57

  • Dupa ce s-a impus cu 3-0 in deplasarea din Kazakhstan, Villarreal este din nou mare favorita in acest joc, iar noi mizam pe victoria submarinului galben la minim doua goluri diferenta in fata unei echipe net inferioara din toate punctele de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,