Meciul zilei – 28.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

West Brom vs Everton (28.09.2015) – ora 22:00
meciul zilei2Ziua de luni nu are o oferta foarte bogata, iar cel mai interesant meci pare sa fie cel dintre West Brom si Everton. Aceasta este singura partida programata luni in Premier League si va pune capat etapei cu numarul sapte.
West Brom Everton
West Brom se prezinta aici dupa trei etape foarte bune, in care a bifat doua succese si un egal. Echipa gazda a iesit din zona rosie si a urcat in clasament, fiind a 14-a la ora actuala, dar cu acest meci de disputat. Opt puncte au cei de la WBA, iar golaverajul de 4-6 nu este nici el foarte impresionant, atacul fiind marea problema. De partea cealalta, Everton are noua puncte, doar cu unul mai mult fata de adversarii de luni seara. O victorie i-ar duce pe oaspeti cel putin trei pozitii mai sus in clasament, insa ramane de vazut, deoarece Everton a castigat o singura data in ultimele trei deplasari aici. Trupa de pe Goodison este a noua in momentul de fata si a pierdut un singur joc pana acum.
Pariuri – West Brom vs Everton
Info pariuri sportive X2 @ 1.40

  • Cu siguranta nu va fi o deplasare usoara pentru Everton, insa mergem pe mana lor, sau pe cel putin un egal scos de caramele aici. Cota este una acceptabila si merita luata in seama.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: