Pariul zilei – 28.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Concordia Chiajna vs Dinamo  (28.09.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Meciul care va incheia cea de-a 12-a etapa din campionatul Ligii 1 va avea loc luni seara de la ora 21:00, la Chiajna, intre Concordia si Dinamo. Cota nu este una care sa rupa gura targului, insa merita incercata dupa parerea noastra.
Concordia Dinamo
Concordia Chiajna, in mod surprinzator, are un atac peste toate echipele de la locul noua in jos, insa marea problema a lor este apararea la ora actuala. Iflovenii au adunat noua puncte si un golaveraj 11-16, cifre cu care se afla doar pe locul 11. Va fi greu pentru ei sa evite play-outul, insa pana la urma mai important este sa ramana in Liga 1. Pe de alta parte, Dinamo Bucuresti se prezinta la acest meci de pe locul cinci al clasamentului, insa o victorie in aceasta seara ar putea sa o urce in clasament. Cainii rosii au 18 puncte si un golaveraj de 12-7, iar un succes la Chiajna i-ar duce la trei puncte de liderul Astra. Dinamo a remizat in toate cele sase deplasari de pana acum in Liga 1.
Pariuri Concordia Chiajna vs Dinamo
Info pariuri sportive: Sub 2,5 goluri @  1.60

  • Mergem pe un meci strans si fara prea multe reusite, maxim doua mai exact. Chiajna incaseaza mult, insa Dinamo nu rupe gura targului in atac, plus ca are o defensiva solida, iar trei din cele sase deplasari ale lor s-au terminat fara gol.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: