Pronostic – Steaua vs FC Voluntari – 27.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Steaua vs FC Voluntari – 27.09.2015

Pronostic - Steaua vs FC Voluntari - 27.09.2015

Steaua Bucuresti si FC Voluntari vor fi adversare diseara de la ora 21:00 in cea de-a 12-a etapa a campionatului intern. Se anunta un duel inclinat catre poarta oaspetilor, fara prea mari emotii pentru campioni.

Gazdele n-au impresionat in campania curenta, dovada ca momentan se afla pe locul patru, insa o victorie diseara i-ar duce pe podium. Echipa a strans 19 puncte in 11 etape, iar la ora actuala este la patru lungimi de liderul Viitorul, care a jucat deja etapa aceasta. Steaua, alaturi de Dinamo si ASA, are cea mai solida defensiva din Liga 1.

Pe de alta parte,Β FC Voluntari este la prima participare in Liga 1, iar pana acum nu s-a descurcat deloc bine. Formatia vizitatoare este singura fara victorie in actuala editie de campionat, adunand doar cinci puncte dupa 11 etape scurse. Ilfovenii sunt penultimii in clasament, asta pentru ca Petrolul a fost penalizata cu sase puncte de catre federatie si e lanterna rosie. Acesta este primul joc oficial intre Steaua si FC Voluntari, iar in conditii normale ros-albastrii n-ar trebui sa aiba emotii.

Pronostic: 1 pauza / 1 finalΒ @ 1.65
Steaua e net superioara din toate punctele de vedere si chiar daca nu a rupt gura targului anul acesta, ne asteptam la o victorie fara prea mari emotii in fata celei mai slabe echipe din campionat.

Tags: