Meciul zilei – 28.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2016. Postat in Meciul Zilei

Atletico Madrid vs Bayern Munchen (28.09.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Atletico Madrid si Bayern Munchen se intalnesc miercuri seara de la ora 21:45 in cel mai atractiv duel al zilei. Partida face parte din cea de-a doua etapa a fazei grupelor in Liga Campionilor, urmand sa inceapa la ora obisnuita, 21:45.
Atletico MadridBayern Munchen
Atletico Madrid este o specialista a meciurilor de acest gen, lucru confirmat in ultimele sezoane in dublele cu Barcelona si chiar Bayern. Trupa de pe Vicente Calderon este neinvinsa in actuala stagiune, fiind intr-o forma impresionant, mai ales din punct de vedere defensiv. Simeone si ai lui pornesc cu sansa a doua la pariuri, cu o cota de 3.10 pentru victorie.Bayern Munchen vine aici sa obtina cele trei puncte, desi nu va fi usor, fiind invinsa in primavara pe acest teren. Atunci bavarezii au pierdut cu 0-1 in semifinalele Champions League. Elevii lui Ancelotti au castigat toate meciurile oficiale din acest sezon, debutand in UCL cu un succes categoric, 5-0 in fata rusilor de la FK Rostov.
Pariuri –  Atletico Madrid vs Bayern Munchen  
Info pariuri sportive 1X @ 1.55

  • Desi nu pare un meci tocmai usor, iar pariul ales pare sa fie destul de riscant, mergem pe mana spaniolilor aici, mai ales ca au si avantajul terenului propriu.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,