Pronostic – Napoli vs Benfica – 28.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Napoli vs Benfica – 28.09.2016

Pronostic - Napoli vs Benfica - 28.09.2016

Napoli si Benfica se intalnesc miercuri seara de la ora 21:45 intr-unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale zilei in Liga Campionilor.

Napoletanii au inceput bine acest sezon, inclusiv pe plan european, dovada ca sunt lideri in Grupa B. Hamsik si colegii sai au o grupa lejera la prima vedere, Benfica, Besiktas si Dinamo Kiev fiind adversarele. Cum spuneam, Napoli a inceput cu dreptul, trecand cu 2-1 de Dinamo Kiev in Ucraina, desi a fost condusa. Dupa sapte meciuri oficiale in acest sezon, italienii au bifat cinci victorii si doua egaluri.

Benfica se afla intr-o forma foarte buna de asemenea, cu sase succese si doua remize in cele opt partide oficiale din aceasta stagiune. Vulturii din Lisabona au remizat in prima etapa cu vulturii din Istanbul, de la Besiktas, scor 1-1, fiind egalati in ultimele minute. Benfica a pierdut ultimele doua deplasari pe San Paolo, scor 2-3 in 2008 si 1-2 in 2013 (amical). Oaspetii sunt outsideri la pariuri, cu o cota de 5.75 pentru victorie.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.85
Napoli si Benfica sunt cele mai solide formatii din grupa la prima vedere. Ne asteptam ca ambele sa forteze victoria, avand atacuri impresionante. Napoli are si ceva probleme in aparare, asa ca putem miza pe goluri in ambele porti.

Tags: