Meciul zilei – 28.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 28 September, 2017. Postat in Meciul Zilei

Salzburg vs Marseille (28.09.2017) – ora 20:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai atractive meciuri programate diseara in UEFA Europa League se joaca in Austria, acolo unde Salzburg si Marseille vor fi adversare. Cele doua tabere lupta pentru trei puncte cruciale in Grupa I.
Salzburg Marseille
Salzburg nu a scos decat un punct in deplasarea cu Guimaraes de acum doua saptamani, scor 1-1. Echipa gazda spera la victorie diseara si sa preia astfel sefia clasamentului in Grupa I. Salzburg pune pret pe competitia europeana si ne-a obisnuit in ultimii ani cu prezente in primavara europeana. De cealalta parte, Marseille a facut investitii serioase in ultimul an, iar noua conducere a salvat echipa de la faliment. Rezultatele incep usor usor sa se vada, iar OM a revenit in cupele europene. Dupa prima etapa, francezii sunt lideri in Grupa I, trecand de Konyaspor cu 1-0 pe propria arena.
Pariuri – Salzburg vs Marseille
Info pariuri sportive GG @ 1.71

  • Ne asteptam la un meci spectaculos intre doua formatii ofensive si capabile sa inscrie oricand. Mergem pe o cota frumoasa de 1.71 pentru gol marcat de ambele protagoniste diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!