Pariul zilei – 28.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 28 September, 2017. Postat in Pariul Zilei

Lazio vs Waregem (28.09.2017) – ora 20:00
pariul zilei2Lazio si Waregem vor fi puse fata in fata diseara de la ora 20:00 in a doua etapa a grupelor UEFA Europa League. Pariul zilei vine de la aceasta intalnire si avem o cota frumoasa de 1.68 in acest moment la Unibet.
Lazio Waregem
Lazio ne-a oferit multe meciuri spectaculoase in prima parte a acestei stagiuni, iar printre ele se numara si duelul din prima etapa a grupelor UEL. Lazio a trecut acum doua saptamani de Vitesse, scor 3-2 in deplasare, fiind pe locul secund in acest moment. Stefan Radu si colegii spera la trei puncte diseara pentru a ramane cu sanse mari la castigarea grupei. Pe de alta parte, belgienii de la Waregem au debutat foarte rau in noua editie de Europa League. Mai exact, echipa a fost umilita de Nice pe teren propriu, scor 1-5. Asa cum era de asteptat, oaspetii incep cu sansa a doua si aici, multumindu-se cu siguranta si cu un egal intr-o astfel de deplasare.
Pariuri Lazio vs Waregem
Info pariuri sportive: Lazio -1.5 HA @ 1.68

  • Lazio este intr-o forma buna, insa nici Waregem nu trebuie neglijata. Ne asteptam totusi ca italienii sa isi confirme superioritatea destul de clar, printr-o victorie la minimum doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!