Meciul zilei – 28.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Freiburg vs Stuttgart (28.11.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai atractive meciuri de astazi vine din Germania Bundesliga. Stuttgart se va deplasa pe terenul lui Freiburg in meciul de deschidere al etapei cu numarul 13, cotele fiind echilibrate, insa gazdele au balanta inclinata oarecum in favoarea lor.
Freiburg Stuttgart
Freiburg vine dupa trei etape bune, cu doua succese si un rezultat de egalitate, ajungand astfel deasupra zonei fierbinti la un punct. Mai exact, gazdele au ajuns la 12 puncte si un golaveraj de 13-16, fiind a 14-a clasata, peste Dortmund, vice-campioana si totodata marea dezamagire. La pariuri Freiburg are usor prima sansa cu o cota in jur de 2.20 pentru un eventual succes. Stuttgart se afla si ea pe lista dezamagirilor din acest sezon, echipa vizitatoare fiind ultima clasata, cu numai noua puncte si un golaveraj de 14-26, avand alaturi de Bremen cea mai fragila defensiva din Bundesliga. Este limpede ca in acest ritm Maxim si ai lui se indreapta spre liga secunda, astfel ca Stuttgart are nevoie de victorie ca de aer diseara.
Pariuri Freiburg vs Stuttgart
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.80

  • Desi nici una din echipe nu rupe gura targului din punct de vedere ofensiv, mizam pe acest pariu datorita celor doua defensive, in special a lui Stuttgart, cea mai slaba din campionatul intern.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!