Pariul zilei – 28.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Marseille vs Nantes (28.11.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 28 Noiembrie, vine din Franta Ligue 1, de la meciul de deschidere al etapei a 14-a. Cota de 1.53 nu este una astronomica, insa merita o sansa dupa opinia noastra. Marseille si Nantes sunt cele doua protagoniste, fluierul de start urmand sa aiba loc la ora 21:30.
Marseille Nantes
Marseille conduce in continuare ostilitatile in Ligue 1, fiind liderul clasamentului cu 31 de puncte si un golaveraj de 30-13. Echipa gazda avea la un moment dat sapte puncte peste locul doi, insa la ora actuala mai are doar unul, PSG recuperand admirabil din diferenta, la fel ca si Lyon de altfel. Orice pas gresit i-ar putea face pe cei de la OM sa piarda pozitia fruntasa. Nantes vine si ea dupa o perioada excelenta, laudandu-se cu o serie buna de rezultate, fara esec in ultimele cinci etape. Oaspetii au doua victorii si trei egaluri in aceasta perioada, ajungand la un total de 24 de puncte si la un golaveraj de 13-9, avand cea mai solida defensiva din Franta. De altfel, Nantes e singura echipa din Ligue 1 cu mai putin de zece goluri primite.
Pariuri Marseille vs Nantes
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.53

  • La pariul zilei va obisnuisem cu cote ceva mai mari, insa astazi facem o exceptie. Mizam pe victoria lui OM, liderul din Franta nepermitandu-si pasi gresiti, plus ca pe teren propriu se afla intr-o forma extraordinara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!