Meciul zilei – 29.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 March, 2015. Postat in Meciul Zilei

Irlanda de Nord vs SUA (29.03.2015) – ora 19:00
meciul zilei2Irlanda de Nord si Finlanda vor fi puse fata in fata diseara de la ora 19:00 intr-unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale zilei. Partida face parte din Grupa F, grupa in care se afla si Romania in campania curenta pentru Euro 2016.
Irlanda de Nord Finlanda
Irlanda de Nord a fost una din surprizele placute ale Grupei F pana acum, reusind sa obtina punctaj maxim in primele trei jocuri, dupa care a urmat infrangerea cu Romania, scor 0-2 la Bucuresti. Chiar si asa, nord-irlandezii raman in cursa calificarii, fiind pe locul secund cu noua puncte, la doua deasupra Ungariei (locul 3) si la unul in spatele Romaniei (locul 1). Pe de alta parte, selectionata Finlandei isi joaca astazi in mare masura cam ultima sansa la locul trei. Orice rezultat slab i-ar putea scoate din cursa calificarii, realistic vorbind. Oricum, Finlanda nu este tocmai o forta care sa emita pretentii prea mari, iar diseara oaspetii sunt vazuti cu sansa a doua, atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri, balanta nefiind insa foarte dezechilibrata.
Pariuri –  Irlanda de Nord vs SUA
Info pariuri sportive 1X @ 1.40

  • In aceasta prima parte a campaniei, Irlanda de Nord s-a aratat superioara Finlandei, drept pentru care mizam si la meciul de diseara pe un rezultat favorabil gazdelor, si anume cel putin un rezultat de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!