Pariul zilei – 29.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

Portugalia vs Serbia (29.03.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Portugalia si Serbia vor fi puse fata in fata in aceasta seara incepand cu ora 21:45, ora Romaniei, lusitanii pornind cu prima sansa la toate agentiile de pariuri. Ne-am indreptat atentia catre o cota de 1.60 pentru pariul zilei de astazi.
Portugalia Serbia
Portugalia se prezinta la acest dupa un inceput ok de campanie, insa fara a impresiona prea mult. Ronaldo si colegii sai au marcat de numai doua ori in cele trei partide de pana acum, trecandu-si in cont sase puncte. Portugalia are nevoie de victorie pentru a urca pe fotoliul de lider, tinand cont ca Danemarca nu joaca in aceasta etapa. Pe de alta parte, Serbia nu isi permite nici ea prea multi pasi gresiti, mai ales ca n-a avut cel mai bun inceput de campanie. Sarbii au o victorie, un egal si un esec, insa sunt pe patru cu un singur punct, dupa penalizarea primita in urma incidentelor de la meciul cu Albania. Sarbii s-au intors cu un punct din singura depalsare de pana acum, scor 1-1 in Armenia.
Pariuri –  Portugalia vs Serbia
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.60

  • Nu e tocmai cel mai sigur pariu posibil, dar merita incercat in opinia noastra. Portugalia are la prima vedere un lot mai puternic, plus ca joaca acasa, iar noi ne asteptam sa se impuna.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!