Meciul zilei – 29.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 April, 2015. Postat in Meciul Zilei

Steaua vs ASA Tg. Mures (29.04.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Steaua Bucuresti si ASA Tg. Mures vor oferi diseara de la ora 21:30 cel mai important meci din aceasta stagiune in Liga 1, cele doua tabere luptand pentru titlu. Inaintea acestei runde, acestea sunt despartite de un singur punct, iar rezultatul poate decide titlul in mare masura.
Steaua ASA Tg. Mures
Steaua Bucuresti este intr-o cadere inexplicabila de la inceputul acestui retur, iar daca in iarna ros-albastrii nu isi faceau griji, acum chiar au de ce. Cu 60 de puncte si un golaveraj de 49-17, trupa din Ghencea este pe prima pozitie in Liga 1, dar mai are doar un punct avans fata de locul secund, cu sase etape ramase de jucat pana la finalul stagiunii. ASA Tg. Mures este o formatie proaspat revenita in Liga 1 in acest sezon, dar iata ca se bate la titlu. Echipa oaspete are 59 de puncte in dreptul ei si un goalveraj de 41-18, fiind singura echipa neinvinsa in returul campionatului. Probabil muresenii s-ar multumi si cu un punct la Bucuresti, numai sa nu piarda aceasta deplasare.
Pariuri – Steaua vs ASA Tg. Mures
Info pariuri sportive ASA Tg. Mures +1.5 HA @ 1.40

  • Dupa ce muresenii s-au impus in turul campionatului, miza este enorma diseara, iar noi ne asteptam sa se tina bine oaspetii si daca vor pierde, sa n-o faca la mai mult de un gol diferenta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!