Pariul zilei – 29.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

Eibar vs Sevilla (29.04.2015) – ora 21:00
pariul zilei2In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, Eibar si Sevilla vor fi adversare in cadrul etapei a 34-a din Spania Primera Division. Oaspetii au prima sansa, iar pariul zilei de azi are o cota atractiva de 1.67, bazandu-ne pe superioritatea andaluzilor.
Eibar Sevilla
Eibar este in acest moment peste linia de plutire, cu sanse bune de salvare. Echipa nu a scapat insa de emotii, fiind a 16-a, cu 31 de puncte, la doar doua lungimi deasupra zonei de retrogradare. Orice pas gresit ii poate costa scump pe gazde, insa isi pot asigura linistea in cele cinci etape ramase din La Liga.

Echipa probabila Eibar:
Irureta
Boveda, Lillo, Navas, Vila
Fernandez, Garcia
Capa, Arruabarrena, Moral
Saul

Sevilla in schimb este obligata sa castige cu orice pret acest meci pentru a pastra sanse reale la locul patru, ultimul de UCL. Andaluzii sunt pe cinci momentan, cu 66 de puncte in dreptul lor si cu un golaveraj de 60-37, la doua puncte in spatele Valenciei, echipa de pe patru, care are insa si un golaveraj mai bun.

Echipa probabila Sevilla:
Rico
Coke, Carrico, Kolodziejczak, Navarro
Mbia, Krychowiak
Vidal, Iborra, Reyes
Bacca

Pariuri – Eibar vs Sevilla
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.67

  • Sevilla are inca motive serioase sa lupte cu adevarat pe acest final de sezon, sperand in continuare la locul patru care ar duce-o in Champions League. Ne asteptam astfel la o victorie a oaspetilor, nepermitandu-si pasi gresiti.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!