Meciul zilei – 29.05.2019

Bilet realizat de bonus in 29 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Chelsea – Arsenal

Finala Europa League din acest an va fi o confruntare intre doua echipe rivale londoneze care vor lupta pentru a castiga trofeul si a le oferi fanilor un motiv de sarbatoare. Casele de pariuri acorda prima sansa la victorie celor de la Chelsea care au terminat acest sezon pe pozitia a treia din Premier League si vor evolua sezonul urmator in Champions League.

Situatia este putin diferita pentru Arsenal Londra deoarece trupa pregatita de Unai Emery a terminat sezonul pe pozitia a cincea, la doar 2 puncte de adversara de astazi, dar a ratat sansa de a reprezenta Anglia in urmatoarea editie de Champions League. Mai trebuie specificat faptul ca pentru Aaron Ramsey aceasta este ultima sansa de a castiga un trofeu european cu Arsenal deoarece mijlocasul galez de 28 de ani va evolua din vara pentru Juventus Torino.

Chelsea a mai castigat acest trofeu in 2013 si poate sa se revanseze pentru infrangerea suferita in cel mai recent duel cu Arsenal. Acel meci a avut loc in luna ianuarie si s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru tunari, dar in confrutnarea de astazi datele sunt diferite si avem o miza multa mai importanta. Cel mai sugerat pronostic este varianta de sub 2.5 goluri cotata cu 1.90 deoarece ambele formatii vor acorda o atentie suplimentara fazei defensive.