Pariul zilei – 29.05.2019

Bilet realizat de bonus in 29 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Italia U20 – Japonia U20

In ultima etapa din Grupa B a Campionatului Mondial de fotbal sub 20 ani pariorii pot obtine o cota foarte buna daca vor alege pronosticul corect in confruntarea dintre selectionatele Italiei si Japoniei. Cele doua reprezentative nu au suferit inca nici o infrangere in partidele cu Mexic si Ecuador, iar Italia ocupa prima pozitie din clasament cu 6 puncte, in timp ce Japonia ocupa pozitia secunda cu 4 puncte.

Pentru italieni calificarea in faza urmatoare este sigura, in schimb japonezii nu pot inca sarbatori deoarece in cazul unei infrangeri in acest duel si a unei victorii a Ecuadorului, nationala nipona poate pierde a doua pozitie din clasament.
Faptul ca Japonia a obtinut 4 puncte pana acum reprezinta deja o surpriza neasteptata la acest turneu, in selectionata pregatita de Masanaga Kageyama toti jucatorii evolueaza in campionatul intern, ceea ce inseamna ca exista o mare omogenitate in vestiarul japonezilor.

In partida cu selectionata Mexicului cel mai remarcat jucator al Japoniei a fost Taisei Miyashiro, un atacant in varsta de 19 ani care evolueaza pentru Kawasaki Frontale si care a reusit sa marcheze de doua ori in poarta mexicanilor. Avand in vedere situatia din grupa agentiile de pariuri ofera cota 2.30 pentru un rezultat de egalitate si noi va propunem sa mizati pe acest pronostic care este favorabil ambelor echipe.