Meciul zilei – 30.01.2019

Bilet realizat de bonus in 30 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Fiorentina – AS Roma

Cupa Italiei reprezinta o miza foarte importanta pentru Fiorentina si AS Roma, doua formatii care nu au o situatie foarte buna in campionat si care vor evolua astazi la cel mai inalt potential pentru a incerca sa obtina calificarea in semifinalele competitiei. Fiorentina este gazda acestei intalniri, iar acest amanunt va echilibra meciul, pariorii trebuie sa fie constienti de faptul ca AS Roma reprezinta una dintre grupariille care in ultimele 5 sezoane a fost o prezenta constanta in UEFA Champions League.

Multi specialisti anticipau ca AS Roma sa se lupte in acest an pentru titlu de campiona, dar gruparea pregatita de Eusebio Di Francesco a pierdut mai multe puncte in meciurile din deplasare si in acest moment se afla doar pe pozitia a cincea din Serie A. In aceste conditii meciurile din Cupa Italiei devin mult mai importante pentru romani care nu au mai castigat un trofeu de 11 ani.

De partea cealalta Fiorentina are toate motivele sa castige aceasta partida deoarece in situatia actuala din Serie A exista sanse putine ca violetii sa obtina participarea in cupele europene. Fiorentina poate profita si de avantajul terenului propriu pentru a obtine un succes in aceasta intalniri, desi cel mai indicat rezultat este varianta de sansa dubla X2 pentru o cota de 1.50 deoarece romanii traverseaza o perioda favorabila.