Pariul zilei – 30.01.2019

Bilet realizat de bonus in 30 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Bournemouth – Chelsea

La primul sau sezon ca antrenor in Anglia, Maurizio Sarri, nu a obtinut foarte multe rezultate pe banca tehnica a celor de la Chelsea, asadar managerul gruparii lonodoneze va incerca sa obtina o victorie in deplasarea de la Bournemouth pentru a-si aduce formatia mai aproape de primele locuri din clasament. Inaintea acestei partide Chelsea ocupa pozitia a cincea din clasamnet cu 47 de puncte reusite in cele 23 de etape, gruparea londoneza mai poate spera doar la o calificare in grupele UEFA Champions League.

Saptamana trecuta trupa pregatita de italianul Sarri a obtinut calificarea in finala Cupei Ligii dupa o semifinala dramatica cu Tottenham in care au fost nevoie de lovituri de departajare. Dupa acest succes moralul celor de la Chelsea a mai fost imbunatatit in urma victoriei cu Sheffield Wed din Cupa Angliei, iar astazi londonezii sunt favoriti in deplasarea de la Bournemouth.

Gazdele acestei intalniri au inregistrat un singur succes in ultimele 5 partide si spre deosebire de Chelsea, Bournemouth nu are un lot atat de valoros pentru a putea face meciurilor din mai multe competitii. Probabil ca cel mai valoros jucator din formatia gazdelor este Callum Wilson, insa Chelsea are mai multi fotbalisti cu experienta care pot face diferenta, iar o victorie a oaspetilor cotata cu 1.65 pare cel mai indicat pronostic al acestei zile.