Meciul zilei – 30.04.2019

Bilet realizat de bonus in 30 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Tottenham – Ajax

Foarte putini specialisti anticipau parcursul spectaculos al celor de la Tottenham si Ajax Amsterdam in UEFA Champions League, doua echipe care nu au in componenta foarte multe vedete dar care au reusit sa ajunga in semifinalele competitiei. Pana sa se califice in aceasta runda englezii de la Tottenham au eliminat pe Borussia Dortmund si Manchester City, in timp ce Ajax a obtinut rezultate surprinzatoare impotriva celor de la Bayern Munchen, Real Madrid si Juventus Torino.

Parcursul olandezilor este de apreciat avand in vedere ca prima adversara intalnita a fost Sturm Graz in al doilea tur al preliminariilor UEFA Champions League. Clubul din Amsterdam a mai castigat acest trofeu de 4 ori, cel mai recent succes fiind inregistrat in 1995, iar multi analisti compara jocul actual al echipei cu acel stil de fotbal total promovat de Ajax si de echipa nationala a Olandei.
Si Tottenham are cateva performante europene, insa din visteria clubului lipseste cel mai ravnit trofeul al cluburilor europene.

Managerul Mauricio Pochettino spera sa fructifice avantajul terenului propriu si sa obtina o victorie in aceasta seara chiar daca nu poate conta pe Harry Kane si Heung-min Son, doi dintre cei mai importanti membri ai formatiei londoneze. Avand in vedere ca este prima mansa a semifinalelor varianta de sub 2.5 goluri marcate poate fi cea mai indicata alegre pentru pariori deoarece este cotata cu 1.90 si poate aduce un castig indiferent de echipa care se va impune.