Pariul zilei – 30.04.2019

Bilet realizat de bonus in 30 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Montpellier – PSG

Campioana Frantei, PSG, va avea astazi de disputat o restanta cu Montpellier, o partida care fi prefata in continuarea acestui articol, precum si cel mai indicat pronostic pentru pariori. Ultimele 5 meciuri din acest sezon nu reprezinta o miza consistenta pentru formatia antrenata de Thomas Thuchel deoarece PSG este deja campioana, in timp ce Montpellier se claseaza pe locul 6 cu 51 de puncte si spera la o calificare in Europa League.

Montpellier s-a remarcat in acest sezon prin rezultatele foarte bune obtinute in meciurile din deplasare, dar si pe teren propriu jucatorii pregatiti de Michel Der Zakarian au suferit doar 3 infrangeri in 16 meciuri. PSG este singura echipa din Ligue 1 care nu simtit gustul infrangerii pe teren prorpriu, dar in precedentele doua deplasari parizienii au fost invinsi de Nantes si Lille. Totusi, nu trebuie sa uitam ca PSG are cel mai valoros lot din prima liga a Frantei si chiar daca nu vor evolua cele mai importante vedete, calitatea jucatorilor este net superioara celor de la Montpellier.

Diferenta dintre cele doua adversare s-a observat si in cel mai recent duel in care Montpellier a fost umilita cu scorul de 5-1. Probabil ca diferenta de scor de astazi nu va fi atat de mare, dar pariorii trebuie sa profite de cota 2.00 pe care agentiile de pariuri o acorda in cazul unui succes obtinut de PSG.