Meciul zilei – 30.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Austria vs Islanda (30.05.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Am ales drept meciul zilei de azi un duel amical international, intre selectionata Austriei si cea a Islandei, gazdele avand prima sansa daca aruncam o privire peste cotele oferite de agentii.
Partida va avea lovitura de start de la ora 21:30 si va fi gazduita pe stadionul Tivoli Stadion Tirol din Innsbruck.
Austria Islanda
Austria se poate lauda cu un start de an 2014 foarte bun, avand in vedere ca a scos o remiza pretioasa in singurul amical al acestui an, scor 1-1 contra Uruguayului lui Suarez si Cavani, echipa ce merge la Mondial. Austriecii nu vor fi pezenti in Brazilia dupa o campanie de calificare mai putin reusita. Nu trebuie trecut cu vedere ca echipa gazda a incheiat anul 2013 bine, cu trei victorii in ultimele patru jocur. Islanda de cealalta parte a baricadei se prezinta la acest meci dupa o serie de rezultate foarte slabe. Mai precis, nordicii vin dupa cinci jocuri fara victorie, cu doua remize urmate de trei esecuri, doua dintre ele in barajul pentru Mondial contra Croatiei, dezamagirea fiind foarte mare la momentul respectiv. Singurul meci din 2014 a fost pierdut de islandezi, 1-2 cu Tara Galilor in deplasare.
Pariuri Austria vs Islanda
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.57

  • Austria este in momentul de fata echipa superioara, cu un lot mai valoros, plus ca in ultimele luni a convins mai mult decat a facut-o Islanda cand vine vorba de rezultate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,