Pariul zilei – 30.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Cork City vs Athlone (30.05.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de azi am ales pariul zilei din etapa cu numarul 15 a campionatului din Irlanda, si anume de la partida dintre Cork City si Athlone, cota aleasa fiind de 1.73 in acest moment.
Partida va fi gazduita de arena Turner’s Cross din Cork, iar fluierul de start se va auzi la ora 21:45.
Cork City Athlone
Cu trei victorii in ultimele trei etape de campionat, Cork City este intr-o forma foarte buna, urcand pana pe locul doi, cu 30 de puncte dupa 14 etape scurse, dar si un golaveraj de +12. In momentul de fata pe gazde ii despart doar doua puncte de liderul Dundalk si tot doua puncte au acestia peste urmatoarea clasata, Shamrock Rovers. De precizat ca peste 45% din pariori au ales o victorie cu 2-0 a lui Cork in aceasta seara. Athlone de cealalta parte a baricadei a reusit etapa trecuta singura victorie din campionat pana acum, scor 2-0 contra penultimei clasate, UC Dublin. Chiar si asa, oaspetii sunt departe de zona salvatoare, avand doar patru puncte dupa 14 jocuri si un golaveraj de -19. Athlone este la noua lungimi de penultimul loc al clasamentului, iar in aceasta stagiune pare sa fie condamnata la revenirea in esalonul secund.
Pariuri Cork City vs Athlone
Info pariuri sportive: Cork City -1.0 HA @ 1.73

  • Cork City este una dintre cele mai puternice formatii ale campionatului pana acum, iar in conditii normale ar trebui sa faca instructie cu lanterna rosie, Athlone, de departe cea mai slaba echipa la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,