Meciul zilei – 30.05.2019

Bilet realizat de bonus in 30 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Lens – Dijon

Dupa un sezon foarte lung in care au avut parte de multe dezamagiri fanii celor de la Lens pot spera in revenirea echipei lor pe prima scena a fotbalului francez daca favoritii lor vor reusi sa obtina astazi o victorie cu Dijon in cel mai interesant meci al zilei. Cele doua echipe se afla in doua situatii complet diferite, Dijon a terminat sezonul pe locul 18 din Ligue 1 si are sansa sa isi apere dreptul de a participa si sezonul urmator in prima liga a Frantei, in timp ce Lens s-a clasat pe a cincea pozitie din Ligue 2 si a fost nevoita sa joace inca din sferturile de finala ale turneului de promovare.

Pana in prezent Lens a trecut de FC Paris si Troyes, ambele adversare fiind invinse pe teren propriu dupa cele 90 de minute regulamentare. Asadar, putem afirma faptul ca jucatorii pregatiti de Philippe Montanier si-au castigat pe deplin dreptul de a evolua in aceasta finala a turneului si pot profita de avantajul terenului propriu pentru a obtine un rezultat promitator.
Dijon a fost invinsa in ultimele 3 deplasari efectuate in care nu a reusit sa marcheze nici un gol, deci in partida de astazi pariorii ar trebui sa mizeze pe o victorie a gazdelor de la Lens care este cotata cu 2.25 de majoritatea agentiilor de pariuri.