Pariul zilei – 30.05.2019

Bilet realizat de bonus in 30 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Rapid Viena – Sturm Graz

Ultima echipa austriaca calificata in Europa League se va decide in finala turneului de Play-off in care se vor intalni Rapid Viena si Sturm Graz. Prima mansa a finalei va avea loc la Viena pe stadionul pe care Rapid nu a mai pierdut un meci cu Sturm Graz din 2017, deci gazdele acestei partide vor avea prima sansa la victorie.

Rapid Viena este una dintre cele mai titrate grupari din Austria, dar in acest an nu a reusit sa participe in grupa pentru campionat si a trebuit sa evolueze impotriva echipelor care isi doresc salvarea de la retrogradare. In grupa pentru retrogradare Rapid Viena a terminat pe prima pozitie chiar daca a pierdut ultimele doua partide din aceasta faza a campionatului. A urmat apoi meciul cu Mattersburg din semifinale in care Rapid Viena s-a impus cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind reusite in primele 15 minute ale meciului.

In aceste conditii ne putem imagina entuziasmul jucatorilor formatiei gazda care au evoluat si in acest an in Europa League. In vestiarul celor de la Sturm Graz nu exista o atmosfera foarte optimista dupa cele 3 infrangeri consecutive si astazi pariorii ar trebui sa mizeze pe o victorie a celor de la Rapid care este cotata cu 1.95 si ii va aduce pe vienezi mai aproape de o calificare in Europa League.