Meciul zilei – 30.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 30 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Jagodina vs Petrolul (30.06.2015) – ora 19:00
meciul zilei2Jagodina si Petrolul Ploiesti vor fi puse fata in ata astazi de la ora 19:00 intr-un meci de pregatire, al doilea din aceasta vara pentru fiecare dintre cele doua formatii. Cotele sunt foarte echilibrate in acest moment, fiind destul de greu de spus cine are prima sansa.
Jagodina Petrolul
Jagodina este o formatie de mijlocul clasamentului din Serbia Super Liga, iar in stagiunea trecuta a terminat destul de slab, pe locul zece. Echipa si-a inceput deja pregatirea pentru urmatoarea campanie, remizand in primul joc al verii, scor 0-0 in fata lui FK Vozdovac acum o saptamana de zile. Cota pentru 1 solist se invarte in jur de 2.60 la ora actuala. Petrolul Ploiesti in schimb a terminat pe pozitia a sasea sezonul recent incheiat in Romania Liga 1, asta dupa ce a fost una dintre candidatele serioase la un loc pe podium. Au terminat stagiunea trecuta in corzi, cu trei infrangeri in ultimele trei etape, iar pregatirea din aceasta vara au inceput de asemenea destul de modest, 1-1 in primul amical cu Sp. Subotica.
Pariuri – Jagodina vs Petrolul
Info pariuri sportive X2 @ 1.50

  • Petrolul Ploiesti nu mai are aceeasi forta ca in ultimii 2-3 ani, dar oricum ramane o echipa destul de solida, iar pentru astazi mergem pe mana lor, pe un pariu cu sansa dubla.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!