Pronostic – Argentina vs Paraguay – 01.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 30 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

copaamerica

Dupa ce noaptea trecuta am aflat prima finalista de la Copa America 2015, si anume gazda Chile, in aceasta noapte, de la ora 02:30 o vom afla si pe cea de-a doua, Argentina avand prima sansa in fata Paraguay-ului.

Argentinienii sunt fara infrangere la acest turneu final. Messi si ai lui au strans sapte puncte in faza grupelor, iar apoi, in sferturi, au treu de Columbia dupa loviturile de departajare, asta in conditiile in care tabela a aratat 0-0 dupa 120 de minute. E clar cine are prima sansa in duelul acesta si ar fi o surpriza ca Messi & co sa plece acasa tocmai acum.

Surprinzator sau nu, Paraguay s-a prezentat de asemenea admirabil la acest turneu final, dovada ca nu a pierdut nici un joc, castigand cinci puncte in faza grupelor, iar apoi in sferturi a eliminat-o pe mult mai bine cotata Brazilia in urma loviturilor de departajare. Cele doua tabere s-au duelat si in faza grupelor, atunci cand Argentina a condus cu 2-0 la pauza, dar intr-un final s-a incheiat 2-2.

Argentina vs Paraguay echipe probabile:
Argentina (4-3-3): Romero – Zabaleta, Garay, Otamendi, Rojo – Pastore, Mascherano, Biglia – Messi, Aguero, Di Maria.
Paraguay (4-4-2): Villar – Valdez, Silva, Aguilar, Piris – Gonzalez, Caceres, Aranda, Benitez – Cruz, Valdez.

Pronostic: 1 solist @ 1.44
N-avem nici un dubiu la acest joc si mergem pe mana Argentinei, fara sa ne asteptam la vreo surpriza. Cota este una acceptabila asa ca nu merita sa ne asumam riscuri mai mari.