Meciul zilei – 30.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Polonia vs Portugalia (30.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Joi seara incepand cu ora 22:00 vor debuta sferturile de finala de la EURO 2016, iar primul meci de pe lista este cel dintre Polonia si Portugalia. Cotele sunt destul de echilibrate, Ronaldo si ai lui fiind usor favoriti totusi.
Polonia
Portugalia
Polonia n-a pierdut nici un meci pana acum la acest turneu final, ba chiar a incasat un singur gol in patru partide. Lewandowski inca se afla in cautarea primei reusite la acest turneu, atacul polonezilor suferind destul de mult pana acum, cu trei reusite in patru partide. In orice caz, polonezii au un lot foarte solid si deloc de neglijat, fiind capabili de lucruri interesante. De cealalta parte a baricadei, Portugalia este singura echipa ajunsa in sferturile competitiei care n-a reusit sa castige vreun meci. Ronaldo si compania au trecut de grupe dupa trei remize, iar in optimi au eliminat Croatia dupa 120 de minute, scorul fiind 0-0 la sfarsitul timpului regulamentar. Portughezii sunt fara victorie in ultimele trei meciuri cu Polonia, din 2006 pana azi.
Pariuri – Polonia vs Portugalia
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.45

  • Majoritatea meciurilor de la EURO 2016 au fost stranse si echilibrate pana acum, lucru pe care ne asteptam sa-l vedem din nou la partida dintre Polonia si Portugalia, mergand pe maximum doua reusite.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,