Pariul zilei – 30.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Odd vs Mariehamn (30.06.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Joi seara de la ora 20:00 vom avea actiune din Europa League, meciul care ne-a atras atentia venind din Norvegia, acolo unde Odd o va gazdui pe Mariehamn. Norvegienii au prima sansa, atat pe hartie, cat si la pariuri, victoria fiind obligatorie.
Odd
Mariehamn
Odd tinteste faza urmatoare de calificare, iar in partida de pe propriul teren nu isi permite pasi gresiti, ba chiar va incerca sa transeze soarta calificarii inca de saptamana aceasta. Odd vie dupa o luna de zile fara meciuri in picioare, ultimul fiind pe 29 Mai in campionatul intern, scor 2-1 contra celor de la Stromsgodset. Mariehamn vine din Finlanda, pornind cu sansa a doua in mod clar aici. Avantajul oaspetilor il reprezinta faptul ca au meciuri oficiale in picioare, disputand trei etape de campionat in luna Iunie. Forma de moment nu este deloc rea, fara gol primit luna aceasta, cu o remiza alba si doua victorii inregistrate.
Pariuri – Odd vs Mariehamn
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.50

  • Ne asteptam ca diferenta dintre cele doua formatii sa se vada si pe tabela de marcaj, iar Odd sa se impuna in mansa tur de pe teren propriu, nepermitandu-si un pas gresit.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,