Pronostic – Dinamo Minsk vs Spartaks – 30.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Dinamo Minsk vs Spartaks – 30.06.2016

Pronostic - Dinamo Minsk vs Spartaks - 30.06.2016

Dinamo Minsk este favorita certa in duelul cu letonii de la Spartaks, duel care care avea loc joi seara de la ora 19:00 in preliminariile Europa League.

Dinamo Minsk se afla in plin campionat, insa acest lucru nu reprezinta tocmai un avantaj, avand in vedere ca si adversarii sunt in aceeasi situatie. Exista totusi o diferenta clara de valoare intre cele doua loturi, iar bielorusii pornesc cu prima sansa. Echipa vine dupa doua infrangeri la rand in Vysshaya Liga, asta dupa ce reusise patru succese consecutive.

Spartaks traverseaza o forma de exceptie in aceasta perioada, venind dupa patru victorii consecutive. Ultimul esec al letonilor a avut loc pe 22 Mai, atunci cand au pierdut contra celor de la Jelgava, scor 0-1 in deplasare. Aceea a fost practic singura infrangere pe teren strain din ultimele aproape trei luni de zile pentru formatia vizitatoare. Spartaks urmareste un rezultat bun, poate chiar si o infrangere la limita, cu gol marcat.

Pronostic: 1 @ 1.36
Se anunta un duel interesant intre cele doua formatii, iar Dinamo Minsk este fara doar si poate favorita aici. Bielorusii vor forta o victorie categorica pentru a avea viata mai usoara in returul din Letonia. Am decis sa nu riscam prea mult, ci sa mergem pe un pariu simplu, mai exact pe succesul gazdelor.

Tags: