Pronostic – Hearts vs Infonet – 30.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Hearts vs Infonet – 30.06.2016

heartsHearts si Infonet vor fi puse fata in fata joi seara de la ora 22:00 in calificarile Europa League. Scotienii sunt vazuti cu prima sansa de bookmakeri, asa cum era de asteptat practic.

Hearts a avut un sezon reusit in campionatul intern, terminand pe podium, mai exact pe pozitia a treia. Echipa a fost departe de Aberdeen, locul doi, iar cand vine vorba de liderul Celtic, nici nu incape vorba. Hearts tinteste un parcurs bun in cupele europene, insa va fi extrem de greu sa intre in faza grupelor. Totusi in fata lui Infonet nu ar trebui sa aiba emotii, sau cel putin nu in meciul tur de pe propria arena.

Infonet vine din Estonia, acolo unde se afla in plin campionat. Echipa lupta cu sanse reale la titlu in acest sezon, fiind pe pozitia secunda momentan. Oaspetii au adunat 39 de puncte pan acum dupa 51 posibil, fiind la un singur punct in spatele liderului, Levadia. Echipa se lauda cu cel mai puternic atac din Estonia, marcand de 36 de ori, fiind practic singura echipa cu o medie de peste doua reusite pe meci din campionatul intern.

Pronostic: Peste 1,5 goluriΒ @ 1.33
Hearts nu ar trebui sa aiba probleme in meciul de joi seara, mai ales ca evolueaza pe teren propriu. Probabil scotienii vor forta o victorie clara pentru a sta linistiti la meciul retur, asa ca noi mergem pe minimum doua goluri in acest duel, cota fiind una acceptabila.

Tags: