Pronostic – Oudenaarde vs Anderlecht – 29.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Oudenaarde vs Anderlecht – 29.06.2016

Pronostic - Oudenaarde vs Anderlecht - 29.06.2016

Oudenaarde si Anderlecht se intalnesc astazi de la ora 20:00 intr-un meci amical foarte dezechilibrat, primul al verii pentru ambele formatii.

Oudenaarde evolueaza in cea de-a treia liga a Belgiei si ii va fi greu sa emita pretentii in fata unei echipe precum Anderlecht. Gazdele au fost foarte aproape de promovare la finalul stagiunii trecute, terminand pe locul trei in clasament. Echipa a incheiat campionatul pe val, cu trei victorii si doua rezultate de egalitate in ultimele cinci etape sustinute.

Anderlecht se lupta an de an pentru titlu in Jupiler League, iar in sezonul recent incheiat a terminat pe pozitia secunda, in umbra rivalilor de la Club Brugge. Anderlecht nu are tot efectivul la dispozie, insa chiar si asa poate fi considerata net superioara din mai toate punctele de vedere. A devenit practic o obisnuinta amicalele intre cele doua tabere, avand loc in fiecare vara din 2013 pana in prezent.

Pronostic: Peste 1,5 goluri in r1 @ 1.61
Mizam pe un meci spectaculos si destul de dezechilibrat, Anderlecht avand clar prima sansa. Am ales un pariu destul de atractiva si anume mergem pe cel putin doua goluri in prima parte a jocului, bazandu-ne pe forta ofensiva a lui Anderlecht si pe diferenta clara dintre cele doua loturi.

Tags: ,