Pronostic – Plzen vs Vlasim – 29.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2016. Postat in Category

Pronostic – Plzen vs Vlasim – 29.06.2016

Pronostic - Plzen vs Vlasim - 29.06.2016

Unul dintre amicalele interesante programate astazi in Europa este cel dintre Viktoria Plzen si Vlasim, doua formatii din Cehia, puse fata in fata de la ora 17:30.

Viktoria Plzen este favorita la pariuri, asa cum era de asteptat, fiind net superioara la orice capitol in momentul de fata. Desi a terminat sezonul in corzi, cu trei infrangeri in ultimele trei etape si noua goluri primite, Plzen a inceput perioada de pregatire cu doua succese clare. Ce-i drept, adversarii au fost foarte modesti, scor 9-0 vs Doubravka si 7-0 vs Rokycany.

De cealalta parte a baricadei se aflaΒ Vlasim, echipa din liga secunda a Cehiei. Pentru oaspeti acesta este primul meci de pregatire al verii, venind dupa ceva mai bine de o luna de pauza. Ultimul meci sustinut de acestia a fost pe 28 Mai, castigand cu 4-2 in ultima etapa de campionat cu Ceske Budejovice. Vlasim este o echipa de mijlocul clasamentului in liga a doua, terminand pe pozitia a opta in stagiunea precedenta.

Pronostic: 1Β @ 1.40
Asa cum am spus, Viktoria Plzen poate fi considerata superioara la orice capitol, firesc de altfel. Mizam pe victoria gazdelor aici, cota de 1.40 fiind destul de atractiva in conditiile date. Recomandam sa nu riscati sume prea mari, fiind totusi un meci de pregatire, predispus surprizelor.