Meciul zilei – 30.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

Athletic Bilbao vs Levante (30.08.2014) – ora 20:00
meciul zilei2Athletic Bilbao si Levante vor oferi un meci foarte interesant sambata seara de la ora 20:00 in cadrul celei de-a doua etape din Spania Primera Division, bascii fiind mari favoriti.
Athletic Bilbao s-a aratat superioara in stagiunea precedenta, castigand ambele intalniri cu acelasi scor, 2-1 atat acasa, cat si in deplasare.
Athletic Bilbao Levante
Athletic Bilbao se prezinta la acest meci cu un moral foarte bun, tinand cont ca la mijlocul saptamanii a obtinut calificarea in grupele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Napoli, 4-2 la general. Bascii au pierdut insa primul meci de campionat saptamana trecuta, scor 0-1 contra Malagai in deplasare, astfel ca sunt doar pe locul 16 in momentul de fata. Levante pe de alta parte a inceput si ea la fel de slab noua editie din La Liga, pierzand cu 0-2 contra lui Villarreal chiar pe teren propriu, iar acum se afla pe penultimul loc in clasament. Oaspetii nu au mers bine nici in meciurile amicale din aceasta vara, reusind doar doua victorii in sapte partide de pregatire de la terminarea sezonului precedent.
Pariuri Athletic Bilbao vs Levante
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.35

  • Am decis sa nu riscam prea mult, astfel ca ne-am indreptat atentia catre un pariu simplu, pe victoria celor de la Athletic Bilbao in aceasta partida. Cota nu este cea mai atractiva, insa pariul pare unul cu grad de risc scazut la prima vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,