Pariul zilei – 30.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Manchester City vs Stoke City (30.08.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru ziua de sambata, 30 August, am ales pariul zilei din Anglia Premier League, mai exact de la meciul campioanei en-titre, Manchester City, cu Stoke City. Partida va avea loc la ora 17:00, ora Romaniei. Sezonul trecut am avut parte de o remiza alba la Stoke acasa, iar pe acest teren Manchester City s-a impus cu greu, scor 1-0.
Man City Stoke City
Manchester City vine cu un moral foarte bun la acest meci, avand in vedere ca are doua victorii in primele doua etape, si anume 2-0 in deplasare cu Newcastle si 3-1 pe teren propriu cu Liverpool. Echipa are sase puncte si un golaveraj de 5-1, cifre cu care se afla pe podiumul Premier League, doar golaverajul despartind-o de liderul Tottenham. E prea devreme insa pentru a face calcule. Stoke City nu s-a lipit de victorie in primele doua partide de campionat, iar pana acum a bifat o infrangere si un egal, cel de etapa trecuta, scor 1-1 in deplasare cu Hull. Formatia de pe Britannia Stadium este a 15-a in clasament, cu un singur punct, avand ca obiectiv si sezonul acesta ramanerea pe prima scena a fotbalului englez, avand lotul necesar pentru asa ceva.
Pariuri Manchester City vs Stoke City
Info pariuri sportive: Man City -1.5,-2.0 HA @ 1.80

  • Pe teren propriu Manchester City este o adevarata forta, iar Stoke in deplasare nu este o echipa de speriat. Mizam pe o victorie clara a cetatenilor, iar in cazul in care acestia vor castiga la fix doua goluri diferenta, miza va fi jumatate castigatoare, jumatate returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,