Meciul zilei – 30.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Norwich vs Charlton (30.09.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numarul zece din Anglia Championship, a doua liga engleza de fotbal, va avea loc diseara de la ora 21:45 si le va avea ca protagoniste pe Norwich City si Charlton Athletic. Din sezonul 2009-2010 nu s-au mai duelat cele doua, sezon in care Norwich castiga patru puncte din dubla cu echipa adversa in League One.
Norwich Charlton
Norwich City, vine dupa cinci etape fara esec, ajungand la un total de 20 de puncte dupa sase victorii, doua remize si un esec. Canarii sunt lideri in Championship de etapa trecuta cand au profitat de pasul gresit facut de Nottingham. Galben-verzii se lauda de asemenea si cu un golaveraj impresionant, 20-8, avand cel mai puternic atac din campionat. Retrogradati la finalul sezonului trecut, canarii sunt decisi sa revina in Premier League. Charlton Athletic pe de alta parte se prezinta la acest meci din postura singurei echipe neinvinse dupa noua etape alaturi de Nottingham. Totusi oaspetii nu au rupt gura targului, bifand trei victorii si sase remize. Cu 15 puncte si un golaveraj de 12-9, Charlton ocupa pozitia a opta, la un puncte de zona play-off-ului si la patru de locul doi ce promoveaza direct in Premier League la final de sezon.
Pariuri Norwich vs Charlton
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.53

  • Norwich pare ca este cea mai solida formatie din Championship, dorindu-si cu orice pret revenirea in Premier Leguea. In fata unei echipe de mijlocul clasamentului ne asteptam sa se impuna, desi nu va fi deloc usor, tinand cont ca Charlton este neinvinsa.
Unde pariem?
Netbet va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,