Pariul zilei – 30.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

St. Patricks vs Bohemians (30.09.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Diseara de la ora 21:45 St. Patricks si Bohemians vor fi adversare in cadrul etapei cu numarul 30 din Romania Liga 1. Gazdele pornesc ca favoriti, iar pariul ales de noi are o cota de 1.67 in acest moment.
St. Patricks s-a impus in ultimul meci jucat cu Bohemians aici cu scorul de 3-2. Din 2010 n-au mai castigat oaspetii pe acest teren.
St. Patricks Bohemians
Cu trei victorii si un egal in ultimele patru etape de campionat, St. Patricks este intr-o forma impresionanta. Echipa este in mare masura sigura de locul trei al clasamentului, insa sansele sa obtina ceva mai mult sunt minime, avand in vedere ca este la sapte puncte de locul doi si la zece de lider. St. Patricks are un golaveraj de 56-31, doar liderul Dundalk avand un atac mai puternic. Bohemians vine la acest meci aflandu-se in cea de-a doua jumatate a clasamentului. Echipa ocupa locul sapte din 12 cu 36 de puncte in dreptul ei, dar un golaveraj pozitiv, 36-36. Fara victorie in ultimele sapte deplasari oficiale, Bohemians a incasat in aceasta perioada putin peste doua goluri pe meci in medie, defensiva fiind punctul slab fara nici un dubiu.
Pariuri St. Patricks vs Bohemians
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Bohemians este intr-o forma foarte slaba cand vine vorba de meciurile din deplasare, pe cand St. Patricks pare superioara la orice capitol la prima vedere, astfel ca ne indreptam atentia catre victoria lor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,