Meciul zilei – 30.12.2018

Bilet realizat de bonus in 30 December, 2018. Postat in Meciul Zilei

Crystal Palace – Chelsea Londra

Una dintre cele mai puternice grupari din campionatul Angliei este Chelsea Londra, iar in aceasta duminica formatia antrenata de Maurizio Sarri se va deplasa la Crystal Palace, o adversara incomoda care poate crea probleme. In conditii normale Chelsea este favorita clara in aceasta confruntare, mai ales daca tinem cont de faptul ca acest meci se va disputa pe Selhurst Park din Londra, acolo unde fanii celor de la Chelsea pot veni sa isi sustina favoritii.

Gruparea albastrilor se claseaza in acest moment pe pozitia a patra din Premier League, iar din cele 3 infrangeri suferite in aceasta editie a campionatului, doua esecuri au fost inregistrate in deplasare. In confruntarile directe din 2018 Chelsea Londra a obtinut doua victorii cu Crystal Palace, dar in partidele directe din 2017 Crystal Palace s-a impus in ambele intalniri. Mai trebuie sa mai evidentiem faptul ca in acest moment gruparea de pe Selhurst Park este pregatita de Roy Hodgson, un tehnician de 71 de ani care are multa experienta in fotbalul englez.

Cel mai mare pericol pentru poarta celor de la Crystal Palace il reprezinta Eden Hazard, decarul celor de la Chelsea a marcat de doua ori in etapa precedenta si a ajuns la 10 reusite in acest sezon. Cota pentru un succes al celor de la Chelsea este 1.70, insa aceasta confruntare merita urmarita chiar daca va veti asuma riscul unui pariu.