Pariul zilei – 30.12.2018

Bilet realizat de bonus in 30 December, 2018. Postat in Pariul Zilei

Cittadella – Palermo

Echipa din Serie B cu cele mai multe sanse de promovare este Palermo, clubul sicilian a demonstrat in acest sezon ca merita sa revina pe prima scena a fotbalului italian, iar partida de astazi impotriva formatiei Cittadella poate aduce 3 puncte extrem de importante in lupta pentru promovare.

In acest moment Palermo ocupa prima pozitie din Serie B cu 34 de puncte si o singura infrangere suferita in cele 17 etape disputate. Acest esec a fost inregistrat la sfarsitul lunii septembrie in deplasare la Brescia, iar de atunci trupa antrenata de Roberto Stellone nu a mai simtit gustul unei infrangeri, deci increderea oaspetilor este foarte ridicata.

In tabara gazdelor nu este o atmosfera atat de optimista deoarece Cittadella nu a obtinut nici o victorie in ultimele 5 partide. Avantajele formatiei gazda sunt reprezentate de antrenorul Roberto Venturato care se afla din 2015 la conducerea acestui club si isi cunoaste foarte bine lotul de jucatori care este format in totalitate de fotbalisti italieni.

Aceste avantaje au fost suficiente in confruntarile din sezonul precedent in care Cittadella nu a incasat nici un gol de la Palermo, dar in acest sezon gruparea siciliana este mult mai puternica. Avand in vedere aceste conditii va recomandam sa mizati pe varianta de sansa dubla X2, acest pronostic este cotat cu 1.50 si ii va mentine pe cei de la Palermo pe prima pozitie din Serie B.