Meciul zilei – 31.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Braunschweig vs Dortmund (31.01.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Vice-campioana Germaniei, Borussia Dortmund, va merge in aceasta seara de la ora 21:30 pe terenul lui Braunschweig pentru primul meci al etapei cu numarul 19 din Germania Bundesliga, ambele tabere fiind in criza de puncte.
Dortmund a castigat cu greu meciul tur, scor 2-1, iar noi ne asteptam ca elevii lui Klopp sa fi invatat ceva din acel joc.
Braunschweig Dortmund
Fara doar si poate Braunschweig este cea mai slaba tabara din campionat, lucru confirmat de altfel si de cifre. Nou-promovata se afla pe ultima pozitie a clasamentului, cu numai 12 puncte din 54 posibile si cu doar zece goluri marcate. Braunschweig este la ora actuala cu cinci puncte sub linia de plutire, iar in aceasta situatie sunt sanse tot mai mari ca echipa gazda sa retrogradeze la finalul sezonului. Borussia Dortmund pe de alta parte a fost macinata de accidentari in acest sezon, tocmai de aceea a iesit destul de devreme din lupta pentru titlu. Oaspetii au 33 de puncte la ora actuala dupa 18 etape scurse, cu patru mai putine decat Leverkusen si cu 17 mai putine decat liderul Bayern. Klopp si elevii sai sunt pe trei in clasament, obiectivul fiind fara dubii locul doi in acest moment, sansele la titlu neexistand practic.
Pariuri Braunschweig vs Dortmund
Info pariuri sportive: Dortmund -1.5 HA @ 1.83

  • Borussia Dortmund nu mai are voie sa faca pasi gresiti in aceasta etapa, asta pentru a spera in continuare cu sanse reale la locul secund. Plus de asta Braunschweig este cea mai slaba formatie din campionat fara dubii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,