Pariul zilei – 31.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Besiktas vs Erciyesspor (31.01.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Astazi cu incepere de la ora 20:00 va avea loc primul fluierul din etapa cu numarul 19 in Turcia Superliga. Besiktas o va gazdui pe Ericyesspor, cea mai slaba echipa a momentului in campionatul din Superliga.
Ultima confruntare a avut loc pe 26 August 2013 in turul campionatului curent, Besiktas impunandu-se atunci cu 2-4.
BesiktasErciyesspor
Formatia gazda este fara doar si poate favorita in acest joc, in ciuda formei slabe din ultimele runde. O victorie, trei reimze si un esec a bifat Besiktas in precedentele cinci etape de campionat, iesind din lupta pentru titlu. Trupa din capitala se afla pe locul patru cu 30 de puncte, la doua puncte de podium, la patru de locul doi si la 14 de lider, insa are si un meci in minus disputat.De partea cealalta, Erciyesspor, dupa cum am spus, este cea mai slaba formatie a campionatului, venind dupa cinci runde fara victorie, perioada in urma careia oaspetii au ajuns pe ultima pozitie in clasament. Mai precis acestia au 12 puncte in dreptul lor si un golaveraj dezastruos de 13-31. Patru puncte o despart pe Erciyesspor de locul 15, primul de deasupra zonei rosii din clasament.
Pariuri Besiktas vs Erciyesspor
Info pariuri sportive: Besiktas -1.0 HA @ 1.73

  • Ne asteptam ca Besiktas sa se impuna fara emotii in fata ultimei clasate si totodata in fata celei mai iesite din forma echipe la ora actuala in Turcia Superliga.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,