Meciul zilei – 31.01.2019

Bilet realizat de bonus in 31 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Inter Milano – Lazio

Ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Italiei se va decide in aceasta seara in care Inter Milano va primi vizita celor de la Lazio Roma, intr-un duel ce poate fi profitabil daca alegeti pronosticul corect. In ultimele 2 partide ambele formatii au obtinut rezultate dezamgitoare, daca Inter nu a reusit sa marcheze nici un gol impotriva celor de la Torino si Sassuolo, lazialii au suferit doua infrangeri in partidele cu Juventus si Napoli.

Este adevarat faptul ca cele doua adversare intalnite de romani sunt cele mai puternice echipe din Italia, dar nu trebuie sa omitem faptul ca si Inter are un sezon foarte bun in care spera sa obtina calificarea in grupele Champions League. Trebuie sa mai amintim faptul ca singura infrangere a milanezilor pe teren propriu a fost inregistrata la mijlocul lunii septembrie si pentru Lazio va fi o misiune foarte grea.

Defensiva Interului a reusit sa faca fata impotriva unor adversare pecum Tottenham, Napoli, AC Milan sau FC Barcelona, deci gazdele acestei partide ar trebui sa fie favorite la calificarea in semifinale. Ultimele doua intalniri directe dintre Inter si Lazio s-au terminat cu infrangerea romanilor, iar in acest duel va recomandam sa mizati pe o calificare a milanezilor care este cotata cu 1.55 si va insemna al treilea esec consecutiv pentru Lazio.