Pariul zilei – 31.01.2019

Bilet realizat de bonus in 31 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Union Berlin – FC Koln

Lupta pentru promovare in Bundesliga este foare disputata in acest an deoarece exista mai multe echipe care isi propun sa termine pe primele locuri din esalonul secund german, iar Union Berlin si FC Koln sunt doua dintre aceste formatii. In acest moment cele mai multe sanse la promovare le are FC Koln, ocupanta locului secund in clasament cu 36 de puncte, trupa antrenata de Markus Anfang este despartita de doar un punct de liderul HSV, insa pariorii nu trebuie sau uite ca FC Koln are cea mai productiva ofensiva din a doua liga germana.

De partea cealalta Union Berlin se evidentianza printr-o defensiva remarcabila, singurul esec al formatiei din capitala Germaniei a fost inregistrat etapa trecuta in deplasarea de la Aue. Daca oaspetii de la FC Koln au retrogradat sezonul trecut din Bundesliga si au mai multa experienta la acest nivel, vom observa ca Union Berlin nu are un palmares atat de bogat, iar in urma cu 12 ani acest club evolua in liga a patra din Germania.

Ascesiunea berlinezilor s-a produs treptat, iar in aceasta seara Urs Fischer spera sa obtina cu Union o victorie de incredere pentru gazdele acestei intalniri. Pentru pariori recomandam optiunea de sansa dubla 1X pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.55, un pronostic care ar putea aduce un castig in acest meci foarte echilibrat.