Meciul zilei – 31.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Sunderland vs West Ham (31.03.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Atractia serii de azi vine din Anglia Premier League, meciul dintre Sunderland si West Ham fiind meciul zilei ales de noi pentru 31 Martie. Partida va incheia etapa 32 si va incepe de la ora 22:00.
In tur nu am avut parte de nici o reusita, iar in precedentele patru intalniri Sunderland s-a impus de trei ori, iar un alt joc s-a terminat la egalitate.
Sunderland West Ham
Sunderland vine la acest meci din postura celei mai iesite din forma echipe din Premier League, Borini si colegii sai avand un singur punct castigat in ultimele cinci etape. Pisicile negre  se indreapta cu pasi repezi catre retrogradare, insa au si doua restante de disputat. Sunderland ocupa locul 19, cu 25 de puncte si un golaveraj ce lasa mult de dorit, de 27-46. West Ham United in schimb isi poate asigura in proportii destul de mari prezenta si in sezonul viitor de Premier League printr-o victorie diseara. Londonezii se afla la mijlocul clasamentului, pe locul 11, cu 34 de puncte, dar si un golaveraj mai bun decat al adversarei, 34-41. Downing, Carroll si compania s-au impus etapa trecuta cu 2-1 acasa in fata lui Hull, punand capat seriei de trei esecuri la rand.
Pariuri Sunderland vs West Ham 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.73

  • Desi e putin riscant, ne bazam pe ofensivele destul de slabe ale celor doua echipe, Sunderland avand chiar o medie de sub un gol marcat pe etapa. Plus de asta in tur am avut parte de o remiza alba.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , ,