Pariul zilei – 31.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Mlada Boleslav vs Slavia Praga (31.03.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru azi, 31 Martie, am ales drept pariul zilei din Cehia Gambrinus Liga, si anume de la meciul dintre Mlada Boleslav si Slavia Praga, echipa gazda fiind favorita.
In turul campionatului Mlada a facut instructie cu adversara ei, chiar in deplasare, castigand cu scorul de 4-0 la Praga, confirmandu-si astfel superioritatea din ultimii ani.
Mlada Boleslav Slavia Praga
Mlada Boleslav este inrt-o perioada foarte buna, avand trei victorii si un egal in ultimele patu etape, fiind in continuare favorita la locul trei. Gazdele au 37 de puncte dupa 21 de jocuri, cu unul peste urmatoarea clasata, dar si acest meci de jucat. Echipa gazda are un bilant bun acasa, cu sapte victorii, doua remize si un singur esec, dar si un golaveraj de 24-8 dupa zece jocuri. Slavia Praga pe de alta parte se prezinta la acest meci dupa cinci etape slabe, in care a oscilat intre evolutii bune si mai putin reusite. Trupa din capitala a ajuns pe locul 13 cu noua runde inainte de final, avand 22 de puncte in dreptul ei, cu numai doua peste zona de retrogradare. Nici golaverajul de 18-38 nu este unul de laudat, ba chiar printre cele mai slabe din campionatul Cehiei.
Pariuri Mlada Boleslav vs Slavia Praga
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Este limpede diferenta dintre cele doua tabere, vazuta si la turul incheiat 4-0 pentru Mlada Boleslav. Plus de asta si forma de moment e un argument in plus, iar in conditii normale Slavia Praga are sanse minime sa scoata ceva din aceasta deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

 

Tags: , , , , ,