Pariuri Sportive – FC Vaslui vs FC Brasov – 31.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

FC Vaslui vs FC Brasov (31.03.2014) – ora 19:00
liga1Azi cu incepere de la ora 19:00 va avea loc partida dintre FC Vaslui si FC Brasov din Liga 1, meci ce face parte din cadrul etapei 25. Vasluienii pornesc ca favoriti, iar o victorie in aceasta seara i-ar duce pe locul patru.
Ultimele doua confruntari directe s-au incheiat 1-1, asta dupa ce FC Brasov castigase precedentele doua partide, 2-1 si 1-0.
FC Vaslui FC Brasov
Echipa gazda pare sa intre usor usor pe o panta ascendenta, avand trei victorii in ultimele patru etape. FC Vaslui este a cincea momentan in Liga 1, cu 39 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 25-16, avand in continuare probleme in atac. Moldovenii sunt la un punct de Dinamo, dar au si acest meci de disputat. Vaslui a castigat doar sase din cele 11 deplasari. FC Brasov are de asemenea nevoie de trei puncte ca de aer in lupta pentru evitarea retrogradarii. Formatia oaspete pare in revenire de forma dupa ultimele doua victorii din campionat. Brasovenii au urcat pe locul 16, iar un eventual succes la Vaslui i-ar scoate deasupra liniei de plutire, in functie si de rezultat lui U Cluj. FC Brasov s-a impus in numai doua din cele 12 deplasari de pana acum.
Pariuri FC Vaslui vs FC Brasov
Info pariuri sportive:  Peste 1.5 goluri @ 1.40

  • FC Vaslui este o echipa in crestere de forma, la fel ca si adversara ei de diseara. Plus de asta brasovenii au si ceva probleme in defensiva, astfel ca ne asteptam la un meci cu minim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,